Thursday, 7 June 2012

hari ni...

assalamualaikum w.b.t..

penatnye rasa hari ni...tapi layan ajelah...rasa rindu pulak nak update blog panjang2 tapi apakan daya..ape yang saya rasa tak mcam dulu..dulu saya rasa saya happy je..mcam dont give a damn to anything pun..tapi sekarang bak kata kawan saya muni..kenapa kak wiwi tak mcam dulu ha...u mcam bukan jadi diri u sendiri..mungkin i rasa i berhati2 hati kot...tapi jangan sampai terlalu berhati2 tapi u sendiri tak happy...maybe skarang i dah berumur kot..emosi selalu lebih..tapi tak boleh macam tu sebenarnya..hanya diri kite yang boleh buat kite rasa happy and diri kite jugak yang boleh buat sedih....fikir2kanlah wiwi..setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya..janganlah sesekali menyesali dan merungut dengan ape yang berlaku..itu semua Allah dah susun..siapa kite nak menjangkaunya...yang penting sabar....

semoga hari esok akan jadi lebih baik dari hari ini..

dekat..tapi sebenarnya makin lama makin jauh..................mungkin lama lama hilang.....

selalu rasa akan baik semula...tapi takut.............................

Monday, 4 June 2012

sabarlah wiwi....

assalamualaikum w. b. t...

masuk hari ni dah hari ke2 saya repair kereta saya yang kemalangan minggu lepas..alhamdulillah ramai kawan2 office yang tolong and concern...especially kak ayu..kalau kak ayu tak ada..tak taulah ape den nak jadi..nak beli2 barang kereta manalah tau..hari ni pegi hantar ketuk and cat..tayar pun kena tukar sekali...insyallah kereta siap minggu ni...

insyaaallah semua ini akan berlalu dengan sempurna..kamu-kamu kalau tersinggah ke blog saya..dan saya ada buat khilaf..terasa hati dengan percakapan saya..tersentuh dengan kesilapan tingkah laku saya..saya mohon maaf....


saya tak pernah hilang kawan..tapi sekarang saya mengalami keadaan itu..mungkin saya bukanlah kawan yang baik bagi dia..saya mmg tak sempurna...dan saya kena terima yang saya adalah saya dan enggan berkawan dengan saya adalah pilihan dia...dan mungkin ini adalah mmg cara yang terbaik untuk dia jauhkan diri dari saya yang mungkin selama ni banyak memberi beban kepada dia......sabarlah wiwi..ini yang Allah beri..sentiasalah hadapinya dengan sabar dan bersolat...semoga Allah permudahkan urusan wiwi...

you may interested to view on

Related Posts with Thumbnails

Thursday, 7 June 2012

hari ni...

assalamualaikum w.b.t..

penatnye rasa hari ni...tapi layan ajelah...rasa rindu pulak nak update blog panjang2 tapi apakan daya..ape yang saya rasa tak mcam dulu..dulu saya rasa saya happy je..mcam dont give a damn to anything pun..tapi sekarang bak kata kawan saya muni..kenapa kak wiwi tak mcam dulu ha...u mcam bukan jadi diri u sendiri..mungkin i rasa i berhati2 hati kot...tapi jangan sampai terlalu berhati2 tapi u sendiri tak happy...maybe skarang i dah berumur kot..emosi selalu lebih..tapi tak boleh macam tu sebenarnya..hanya diri kite yang boleh buat kite rasa happy and diri kite jugak yang boleh buat sedih....fikir2kanlah wiwi..setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya..janganlah sesekali menyesali dan merungut dengan ape yang berlaku..itu semua Allah dah susun..siapa kite nak menjangkaunya...yang penting sabar....

semoga hari esok akan jadi lebih baik dari hari ini..

dekat..tapi sebenarnya makin lama makin jauh..................mungkin lama lama hilang.....

selalu rasa akan baik semula...tapi takut.............................

Monday, 4 June 2012

sabarlah wiwi....

assalamualaikum w. b. t...

masuk hari ni dah hari ke2 saya repair kereta saya yang kemalangan minggu lepas..alhamdulillah ramai kawan2 office yang tolong and concern...especially kak ayu..kalau kak ayu tak ada..tak taulah ape den nak jadi..nak beli2 barang kereta manalah tau..hari ni pegi hantar ketuk and cat..tayar pun kena tukar sekali...insyallah kereta siap minggu ni...

insyaaallah semua ini akan berlalu dengan sempurna..kamu-kamu kalau tersinggah ke blog saya..dan saya ada buat khilaf..terasa hati dengan percakapan saya..tersentuh dengan kesilapan tingkah laku saya..saya mohon maaf....


saya tak pernah hilang kawan..tapi sekarang saya mengalami keadaan itu..mungkin saya bukanlah kawan yang baik bagi dia..saya mmg tak sempurna...dan saya kena terima yang saya adalah saya dan enggan berkawan dengan saya adalah pilihan dia...dan mungkin ini adalah mmg cara yang terbaik untuk dia jauhkan diri dari saya yang mungkin selama ni banyak memberi beban kepada dia......sabarlah wiwi..ini yang Allah beri..sentiasalah hadapinya dengan sabar dan bersolat...semoga Allah permudahkan urusan wiwi...