Sunday, 20 February 2011

natijahnye!!!

assalamualaikum w.b.t...


ok...i tak tido lagi..kalau tk mmg dah selamat la...kerja yang i buat last minute ni membuatkan i tak tido malam ni..padan muka kau wiwi..hamek kau!!!

 i kena setelkan frp..barulah i tau yang nak complete kan frp tu susah..kalau la i tau yang buat frp ni susah..i tak nak jadi pengajar..i nak jadi orang belajar je...hehe start la i merepek..bukan ape..i jadi susah sbb i tak da sumber yang lengkap untuk melengkapkan frp tersebut..maka tersebut la kisah seorang pelengkap frp yang susah nak melengkapkan frpnya..natijahnye...tolonglah saya dengan memberi beberapa kelas untuk saya mencurah kan ilmu Allah ini...huhuhu



erm..hari tu i pegi jusco lama dekat melaka ni..pastu ada kad yang besar sempena valentines day..sampai sekrang i still figure out..what does the wording mean..apepun kad itu berjaya mendustakan pic ini agar  kelihatan  slim atau bahasa sopannye kecik sikit daripada saiz pelengkap frp yang sebenar...ngeh ngeh ngeh....

Saturday, 19 February 2011

my mistake....

assalamualaikum w.b.t..

It is worse than a crime... it is a mistake....let this feeling go away..and let it be to the one who should be......

Friday, 11 February 2011

ye boleh.........

assalamualaikum w.b.t..

hi..i rasa mcam dah lama bercerita dengan u guys pasal i..hehe mcam la u guys nak tau sangat kan?? ngeh ngeh ngeh..dulu masa mula2 buat blog ni kunun nak jadikan medium meluahkan perasaan yang ditimpa ni and private kan..kunun orang mesti tak boleh baca..yelah malulah kan..hehe time tu la..then bila 2009 ada a few friends yang started blogging and interested to become my followers..nak tak nak accept jugk la kan..then sampai sekrang dah ada 24 followers..hehe ada kawan2 i and ada jugak yang mungkin sama2 suke nak share blog dorang dengan i...thanks  a bunch..and i appreciate it so much =) 
kalau nak ikutkan best jugak ada blog ni..yelah macam life journal jugak kan..ape nak tulis, tulislah...hei apelah i merepek ni..oklah tengok pic lattest yang tak berapa lattest ni k..hehe




ok ni lah abang hup i yang sanggup bawk i pegi melaka sentral eventhough bukan i sorang je yang dia bawak..hehe


hehe..so this is my woovee..first time balik kampung and first time kena mandi...hehe.





time ni i tengh tungggu my students sampai..erm well..hehe





time ni traffic agak slow moving..from melaka towards kl..OMG!!! im driving now!!! ngeh ngeh ngeh



hehe..i pegi jonker walk...ramai giler cha ya nun alif!!!


ni my mokmek..time pegi pasar dengan dia..for the very first time i drive her to pasar...


ni as usual..cepia lily..huhu i want mummy cak wawa!!!


makan dekat dawood melaka..last time dawood shah alam used to be the best mamak for me, intan, miwa and ed!! huhu i miss the good old days with them..




i berangan dalam lif kejap..boleh?? eheheh





































erm banyak pulak nka tulis...nnti i sambung eh...baca dulu ape yang ada..ngeh ngeh ngeh

you may interested to view on

Related Posts with Thumbnails

Sunday, 20 February 2011

natijahnye!!!

assalamualaikum w.b.t...


ok...i tak tido lagi..kalau tk mmg dah selamat la...kerja yang i buat last minute ni membuatkan i tak tido malam ni..padan muka kau wiwi..hamek kau!!!

 i kena setelkan frp..barulah i tau yang nak complete kan frp tu susah..kalau la i tau yang buat frp ni susah..i tak nak jadi pengajar..i nak jadi orang belajar je...hehe start la i merepek..bukan ape..i jadi susah sbb i tak da sumber yang lengkap untuk melengkapkan frp tersebut..maka tersebut la kisah seorang pelengkap frp yang susah nak melengkapkan frpnya..natijahnye...tolonglah saya dengan memberi beberapa kelas untuk saya mencurah kan ilmu Allah ini...huhuhu



erm..hari tu i pegi jusco lama dekat melaka ni..pastu ada kad yang besar sempena valentines day..sampai sekrang i still figure out..what does the wording mean..apepun kad itu berjaya mendustakan pic ini agar  kelihatan  slim atau bahasa sopannye kecik sikit daripada saiz pelengkap frp yang sebenar...ngeh ngeh ngeh....

Saturday, 19 February 2011

my mistake....

assalamualaikum w.b.t..

It is worse than a crime... it is a mistake....let this feeling go away..and let it be to the one who should be......

Friday, 11 February 2011

ye boleh.........

assalamualaikum w.b.t..

hi..i rasa mcam dah lama bercerita dengan u guys pasal i..hehe mcam la u guys nak tau sangat kan?? ngeh ngeh ngeh..dulu masa mula2 buat blog ni kunun nak jadikan medium meluahkan perasaan yang ditimpa ni and private kan..kunun orang mesti tak boleh baca..yelah malulah kan..hehe time tu la..then bila 2009 ada a few friends yang started blogging and interested to become my followers..nak tak nak accept jugk la kan..then sampai sekrang dah ada 24 followers..hehe ada kawan2 i and ada jugak yang mungkin sama2 suke nak share blog dorang dengan i...thanks  a bunch..and i appreciate it so much =) 
kalau nak ikutkan best jugak ada blog ni..yelah macam life journal jugak kan..ape nak tulis, tulislah...hei apelah i merepek ni..oklah tengok pic lattest yang tak berapa lattest ni k..hehe




ok ni lah abang hup i yang sanggup bawk i pegi melaka sentral eventhough bukan i sorang je yang dia bawak..hehe


hehe..so this is my woovee..first time balik kampung and first time kena mandi...hehe.





time ni i tengh tungggu my students sampai..erm well..hehe





time ni traffic agak slow moving..from melaka towards kl..OMG!!! im driving now!!! ngeh ngeh ngeh



hehe..i pegi jonker walk...ramai giler cha ya nun alif!!!


ni my mokmek..time pegi pasar dengan dia..for the very first time i drive her to pasar...


ni as usual..cepia lily..huhu i want mummy cak wawa!!!


makan dekat dawood melaka..last time dawood shah alam used to be the best mamak for me, intan, miwa and ed!! huhu i miss the good old days with them..




i berangan dalam lif kejap..boleh?? eheheh





































erm banyak pulak nka tulis...nnti i sambung eh...baca dulu ape yang ada..ngeh ngeh ngeh