Thursday, 12 January 2012

seronoknye kalau.....

assalamualaikum w. b. t..

hi semua..rasanya dah lama sangat tak update blog ni..cerita new year pun tak sempat cerita lagi..
tahun 2012..saya sambut new year dekat melaka..dengan kawan saya fairuz and my anak buah kak yong..tengah2 naik cruise dekat melaka tu..tibe2 byk fireworks...happening jugak lah..padestrian yang dekat tepi2 tu semua jerit "happy new year"!! kitorang pun menjerit la jugak...time tu rasa sebak pulak..first time i wish happy new year for my new friend fairuz and keep wondering im gonna miss his face when i will not in malacca anymore..and for kak yong i rasa i akan hilang my best friend bila ada family2 occasion..i wont be sleeping with her anymore coz she's going to be azwan's wife soon...erm time flies..and life goes on...i just wish the best for me..hope 2012 would be the year that i could mend everything that i broke in 2011 and be the year that i could achieve for those things that i kept and dreamed before...to fairuz and kak yong and the rest who has dropped by at my blog..i wish you all the best in fulfilling your 2012 resolution....insyallah...

lately, i rasa penat sangat..macam tak sihat je..maybe i tak control makan...and i dah lama tak consume herbalife i...entahlah i pun pelik and ajaib..i makan macam biasa but then baju2 i mcam longgar..i stress ke?? erm tak taulah....tapi sebenarnya herbalife sangat bagus..it just the matter of time and mood...hahaha...nasi himpit+ rendang ayam = sangat sedap di kedai tok janggut waktu sarapan di masjid tanah ini...huhuhuhuhu
i harap i akan mengamalkan gaya hidup sihat..nak service sampai 60 tahun beb..ngeh ngeh ngeh....

kerja...i nak perform lebih this year...tahun lepas mungkin introductory year for me..i hope i could do better this year..insyallah...

haha..ni gambar i dengan muni...bestnye jadi student...bila nak gi blajar oversea nih???!!!!

1 comment:

yanna yazed said...

i miss both of you so much!

hope 2012 will be the best year you'll ever remember kak wi. love you so much!

you may interested to view on

Related Posts with Thumbnails

Thursday, 12 January 2012

seronoknye kalau.....

assalamualaikum w. b. t..

hi semua..rasanya dah lama sangat tak update blog ni..cerita new year pun tak sempat cerita lagi..
tahun 2012..saya sambut new year dekat melaka..dengan kawan saya fairuz and my anak buah kak yong..tengah2 naik cruise dekat melaka tu..tibe2 byk fireworks...happening jugak lah..padestrian yang dekat tepi2 tu semua jerit "happy new year"!! kitorang pun menjerit la jugak...time tu rasa sebak pulak..first time i wish happy new year for my new friend fairuz and keep wondering im gonna miss his face when i will not in malacca anymore..and for kak yong i rasa i akan hilang my best friend bila ada family2 occasion..i wont be sleeping with her anymore coz she's going to be azwan's wife soon...erm time flies..and life goes on...i just wish the best for me..hope 2012 would be the year that i could mend everything that i broke in 2011 and be the year that i could achieve for those things that i kept and dreamed before...to fairuz and kak yong and the rest who has dropped by at my blog..i wish you all the best in fulfilling your 2012 resolution....insyallah...

lately, i rasa penat sangat..macam tak sihat je..maybe i tak control makan...and i dah lama tak consume herbalife i...entahlah i pun pelik and ajaib..i makan macam biasa but then baju2 i mcam longgar..i stress ke?? erm tak taulah....tapi sebenarnya herbalife sangat bagus..it just the matter of time and mood...hahaha...nasi himpit+ rendang ayam = sangat sedap di kedai tok janggut waktu sarapan di masjid tanah ini...huhuhuhuhu
i harap i akan mengamalkan gaya hidup sihat..nak service sampai 60 tahun beb..ngeh ngeh ngeh....

kerja...i nak perform lebih this year...tahun lepas mungkin introductory year for me..i hope i could do better this year..insyallah...

haha..ni gambar i dengan muni...bestnye jadi student...bila nak gi blajar oversea nih???!!!!

1 comment:

yanna yazed said...

i miss both of you so much!

hope 2012 will be the best year you'll ever remember kak wi. love you so much!