Thursday, 7 June 2012

hari ni...

assalamualaikum w.b.t..

penatnye rasa hari ni...tapi layan ajelah...rasa rindu pulak nak update blog panjang2 tapi apakan daya..ape yang saya rasa tak mcam dulu..dulu saya rasa saya happy je..mcam dont give a damn to anything pun..tapi sekarang bak kata kawan saya muni..kenapa kak wiwi tak mcam dulu ha...u mcam bukan jadi diri u sendiri..mungkin i rasa i berhati2 hati kot...tapi jangan sampai terlalu berhati2 tapi u sendiri tak happy...maybe skarang i dah berumur kot..emosi selalu lebih..tapi tak boleh macam tu sebenarnya..hanya diri kite yang boleh buat kite rasa happy and diri kite jugak yang boleh buat sedih....fikir2kanlah wiwi..setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya..janganlah sesekali menyesali dan merungut dengan ape yang berlaku..itu semua Allah dah susun..siapa kite nak menjangkaunya...yang penting sabar....

semoga hari esok akan jadi lebih baik dari hari ini..

dekat..tapi sebenarnya makin lama makin jauh..................mungkin lama lama hilang.....

selalu rasa akan baik semula...tapi takut.............................

No comments:

you may interested to view on

Related Posts with Thumbnails

Thursday, 7 June 2012

hari ni...

assalamualaikum w.b.t..

penatnye rasa hari ni...tapi layan ajelah...rasa rindu pulak nak update blog panjang2 tapi apakan daya..ape yang saya rasa tak mcam dulu..dulu saya rasa saya happy je..mcam dont give a damn to anything pun..tapi sekarang bak kata kawan saya muni..kenapa kak wiwi tak mcam dulu ha...u mcam bukan jadi diri u sendiri..mungkin i rasa i berhati2 hati kot...tapi jangan sampai terlalu berhati2 tapi u sendiri tak happy...maybe skarang i dah berumur kot..emosi selalu lebih..tapi tak boleh macam tu sebenarnya..hanya diri kite yang boleh buat kite rasa happy and diri kite jugak yang boleh buat sedih....fikir2kanlah wiwi..setiap yang berlaku itu pasti ada hikmahnya..janganlah sesekali menyesali dan merungut dengan ape yang berlaku..itu semua Allah dah susun..siapa kite nak menjangkaunya...yang penting sabar....

semoga hari esok akan jadi lebih baik dari hari ini..

dekat..tapi sebenarnya makin lama makin jauh..................mungkin lama lama hilang.....

selalu rasa akan baik semula...tapi takut.............................

No comments: