Thursday, 12 September 2013

baru update

assalamualaikum w. b. t...

hurm lama dah tak update blog...tak sempat nak buat semua tu..takpelah hari ni baru sempat...tak sangka semalam pergi klinik dapat MC..hehehe 3 hari beb..kena chicken pox..ni kali kedua kena...tapi mcam tak serius..ntahlah rasa gatal and miang tu masih ada...tak sangka pulak kena diusia begini...layan ajelah..


now at bangi..tadi makan ayam penyet wong solo..pedasnye..tapi..mmg sedap..
kalau selsema datang makan sini mmg terus baik...hehehe..ni gambar portion i..nasi lebih ayam pun lebih...syukur alhamdulillah...




No comments:

you may interested to view on

Related Posts with Thumbnails

Thursday, 12 September 2013

baru update

assalamualaikum w. b. t...

hurm lama dah tak update blog...tak sempat nak buat semua tu..takpelah hari ni baru sempat...tak sangka semalam pergi klinik dapat MC..hehehe 3 hari beb..kena chicken pox..ni kali kedua kena...tapi mcam tak serius..ntahlah rasa gatal and miang tu masih ada...tak sangka pulak kena diusia begini...layan ajelah..


now at bangi..tadi makan ayam penyet wong solo..pedasnye..tapi..mmg sedap..
kalau selsema datang makan sini mmg terus baik...hehehe..ni gambar portion i..nasi lebih ayam pun lebih...syukur alhamdulillah...




No comments: