Friday, 2 November 2012

super!!!


Assalamualaikum w.b.t..

hi...hehehe..akhirnya berjaya jugak masak pot luck untuk department hari jumaat hari tuh.....puas jugaklah fikir nak masak ape...dekat masjid tanah ni ada satu supermarket nama dia Family Store...boleh la dikira banyak brang dekat situ and harganya pun sesuai dengan golongan berpendapatan ngam ngam mcam i nih..ngeh ngeh ngeh...

petang khamis tu macam bingung la nak masak ape..lama jugak dekat family store tuh..dari pukul 5.15ptg sampai dekat maghrib...call gakti call kak bona semua..dorang bagi suggestion tapi banyk juga barang barang yang tak da dekat situ..so buat ajelah ape yang ada...

so inilah menu menunya....


spaghetti salad...
saya pun first time buat ni..tapi rasa mcam kurang kick la..kena try buat lagi sekali..tapi ni kalau makan time barbeque mesti sesuai...



 scrambble egg...
ni sedap..kawan2 saya pun cakap sedap....hihihi



wedges...
haha..wedges yang tak berapa nak wedges



so itu je...nnti kalau cerita best saya kongsi lagi...jiwa saya kacau ni sebab saya ego!! haha..astaghafirullahallazim....bersabarlah wiwi...jangan salah kan orang je...cermin diri dulu!!!


No comments:

you may interested to view on

Related Posts with Thumbnails

Friday, 2 November 2012

super!!!


Assalamualaikum w.b.t..

hi...hehehe..akhirnya berjaya jugak masak pot luck untuk department hari jumaat hari tuh.....puas jugaklah fikir nak masak ape...dekat masjid tanah ni ada satu supermarket nama dia Family Store...boleh la dikira banyak brang dekat situ and harganya pun sesuai dengan golongan berpendapatan ngam ngam mcam i nih..ngeh ngeh ngeh...

petang khamis tu macam bingung la nak masak ape..lama jugak dekat family store tuh..dari pukul 5.15ptg sampai dekat maghrib...call gakti call kak bona semua..dorang bagi suggestion tapi banyk juga barang barang yang tak da dekat situ..so buat ajelah ape yang ada...

so inilah menu menunya....


spaghetti salad...
saya pun first time buat ni..tapi rasa mcam kurang kick la..kena try buat lagi sekali..tapi ni kalau makan time barbeque mesti sesuai...



 scrambble egg...
ni sedap..kawan2 saya pun cakap sedap....hihihi



wedges...
haha..wedges yang tak berapa nak wedges



so itu je...nnti kalau cerita best saya kongsi lagi...jiwa saya kacau ni sebab saya ego!! haha..astaghafirullahallazim....bersabarlah wiwi...jangan salah kan orang je...cermin diri dulu!!!


No comments: